Pitstop

Professionals ITraining to STOP suicide 

Training voor professionals 

De Pitstop is ontwikkeld door de Vrije Universiteit Amsterdam en de afgelopen jaren via 113 Zelfmoordpreventie uitgevoerd. In overleg met 113 Zelfmoordpreventie biedt ATP v Hoek de Pitstop aan samen met een groep ervaren Pitstop-trainers. 

wat kunt u verwachten? 

Doel van de training is de kern uit de MDR te trainen zodat deelnemers weten wat men kan doen om het risico op overlijden door suïcide te verkleinen en de samenwerking met andere professionals te verbeteren.
De training bestaat uit een theoretische basis aangevuld met een aantal praktische oefeningen op basis van het CASE-interview.

aanbod 

De training wordt alleen incompany uitgevoerd. De bijeenkomst duurt twee aaneengesloten dagdelen, is geschikt voor maximaal zestien personen en wordt steeds uitgevoerd door twee ervaren Pitstop-trainers. Deelnemers ontvangen een digitale reader met gebruikte dia's en enkele achtergrondartikelen.

prijs 

Op aanvraag wordt een offerte gemaakt. Wilt u meer weten, neem contact via dit formulier

Referentie

Zeer leerzame cursus. Een goede afwisseling tussen het behandelen van de theoretische stof en interactief bezig zijn met de groep. De cursus is aan te raden als voortgezette opleiding ter voorbereiding op de opleiding Systeemtherapie, maar is ook leerzaam en ''goed te volgen'' als je gewoon meer wilt weten over psychopathologie en ontwikkelingspsychologie. Meerwaarde zijn de twee ervaringsdeskundigen die komen praten en de acteur waarmee rollenspellen gedaan worden. Deze maken de cursus extra boeiend.


Annemiek Van Mourik, Maatschapelijk werk at Verdihuis

 

 

 

google.png    twitter.pngfacebook.png linkedin.png

Paul van Hoek advies en training in de sociaal psychiatrische zorg

024 - 388 15 82     [email protected]

© Design, CMS Rupz | Beheerder.   

Warning: file_put_contents(/home/pvanhoek/domains/paulvanhoek.nl/public_html/files/cache/pages/5/e/7/5e75453e1a5d7efea71331763d8b070d53b7fec80a72d6e672f14792345ae390.cache): failed to open stream: No such file or directory in /home/rupz/share/installaties/concrete5634/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62