Pitstop

Professionals ITraining to STOP suicide 

Training voor professionals 

De Pitstop is ontwikkeld door de Vrije Universiteit Amsterdam en de afgelopen jaren via 113 Zelfmoordpreventie uitgevoerd. In overleg met 113 Zelfmoordpreventie biedt ATP v Hoek de Pitstop aan samen met een groep ervaren Pitstop-trainers. 

wat kunt u verwachten? 

Doel van de training is de kern uit de MDR te trainen zodat deelnemers weten wat men kan doen om het risico op overlijden door suïcide te verkleinen en de samenwerking met andere professionals te verbeteren.
De training bestaat uit een theoretische basis aangevuld met een aantal praktische oefeningen op basis van het CASE-interview.

aanbod 

De training wordt alleen incompany uitgevoerd. De bijeenkomst duurt twee aaneengesloten dagdelen, is geschikt voor maximaal zestien personen en wordt steeds uitgevoerd door twee ervaren Pitstop-trainers. Deelnemers ontvangen een digitale reader met gebruikte dia's en enkele achtergrondartikelen.

prijs 

Op aanvraag wordt een offerte gemaakt. Wilt u meer weten, neem contact via dit formulier

Referentie

Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat de fases helpen je te structureren en te weten waar je mee bezig bent.
De suïcidewens heel duidelijk op tafel krijgen is voorwaarde. Geen vaagheden of eromheen draaien. Empathie is de ingang. Eigen angst voor het onderwerp onder ogen zien en hanteren. Etcetera


deelnemer training suicidepreventie

 

 

 

google.png    twitter.pngfacebook.png linkedin.png

Paul van Hoek advies en training in de sociaal psychiatrische zorg

024 - 388 15 82     ln.keohnavluap@liam