Pitstop

Professionals ITraining to STOP suicide 

Training voor professionals 

De Pitstop is ontwikkeld door de Vrije Universiteit Amsterdam en de afgelopen jaren via 113 Zelfmoordpreventie uitgevoerd. In overleg met 113 Zelfmoordpreventie biedt ATP v Hoek de Pitstop aan samen met een groep ervaren Pitstop-trainers. 

wat kunt u verwachten? 

Doel van de training is de kern uit de MDR te trainen zodat deelnemers weten wat men kan doen om het risico op overlijden door suïcide te verkleinen en de samenwerking met andere professionals te verbeteren.
De training bestaat uit een theoretische basis aangevuld met een aantal praktische oefeningen op basis van het CASE-interview.

aanbod 

De training wordt alleen incompany uitgevoerd. De bijeenkomst duurt twee aaneengesloten dagdelen, is geschikt voor maximaal zestien personen en wordt steeds uitgevoerd door twee ervaren Pitstop-trainers. Deelnemers ontvangen een digitale reader met gebruikte dia's en enkele achtergrondartikelen.

prijs 

Op aanvraag wordt een offerte gemaakt. Wilt u meer weten, neem contact via dit formulier

Referentie

Ons team heeft wekelijkse in het casuïstiekoverleg de 'psychiatrische bril' als vast punt op de agenda staan. Afhankelijk van de casuïstiek die we bespreken zetten we 'de bril' met regelmaat op en ervaren dat echt als helpend. Je reader pakken we daar als naslag geregeld bij.
Ook het onderwerp suïcidaliteit en hoe daarmee om te gaan bespreken we na je cursus vaker en diepgaander dan voorheen.
Daarbij ervaren we dat je cursus en jouw boek de nodige handreikingen bieden.
Je training heeft ons als team kennis, concrete handvaten én een verdiepingsslag opgeleverd.


Emilie Ceulemans, meewerkend coördinator Algemeen maatschappelijk werk, Welzijn Scheveningen

 

 

 

google.png    twitter.pngfacebook.png linkedin.png

Paul van Hoek advies en training in de sociaal psychiatrische zorg

024 - 388 15 82     [email protected]

© Design, CMS Rupz | Beheerder.   

Warning: file_put_contents(/home/pvanhoek/domains/paulvanhoek.nl/public_html/files/cache/pages/5/e/7/5e75453e1a5d7efea71331763d8b070d53b7fec80a72d6e672f14792345ae390.cache): failed to open stream: No such file or directory in /home/rupz/share/installaties/concrete5634/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62